16.09.2008: Кредити за бизнеса - актуални възможности и предложения
Специфични и промоционални кредити за малки и средни предприятия

21.12.2007: Кредити за образование (Част 2)
По какво си приличат и по какво се различават кредитите за образование и потребителските кредити. Как се финансират студентите по света и как е в България.

20.12.2007: Кредити за образование - как да инвестираме в бъдещето си. (Част 1)
По какво си приличат и по какво се различават кредитите за образование и потребителските кредити. Как се финансират студентите по света и как е в България.

27.08.2007: Какво се случва ако просрочим месечните си вноски за кредит?
Месечните вноски по кредит са сериозна месечна част от бюджета.Това важи в най-голяма степен за ипотечните кредити, при които срока на изплащане обикновенно е по дълъг, а месечните вноски по-големи.Всеки си е задавал въпроса какво би станало ако по една или друга причина няма възможност за известно време да обслужва вноските по кредита или забави месечното плащане известно време.В този случай вие изпадате в така нареченото "просрочие" или "временно необслужване на кредита".

26.08.2007: Какво представлява кредита за енергийна ефективност.
Кредитното споразумение за енергийна ефективност и възобновяема енергия се нарича Residential Energy Efficiency Credit Line или REECL. Финансирането се усвоява от български финансови инстиуции, които, от своя страна, кредитират индивидуални потребители.

21.08.2007: Мога ли да си позволя покупка на жилище.
Омръзнало Ви е да живеете под наем, имате стабилна работа, изплатили ли сте един или повече потребителски кредита, смятате че е дошло време за следващата стъпка - закупуването на собствен имот. Ето някой от условията на които трябва да отговаряте и стъпките по които трябва да минете в една такава процедура.

31.10.2007: Carry trade банкови кредити
Ако решим да закупим жилище, или просто да получим потребителски кредит, ние виждаме, че на "пазара за кредити", изобилстват най различни предложения, промоции, "примоции", "далавери" и други "врътки".

страница: 1